Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014

Η Logitech παρουσιάζει φορητό ασύρματο ηχείο με πεντακάθαρο ήχο

Η Logitech παρουσιάζει φορητό ασύρματο ηχείο με πεντακάθαρο ήχο
Το νέο της ηχείο, το φορητό Logitech® X100παρουσίασε σήμερα η Logitech, συνδυάζοντας την ευχέρεια μεταφοράς και τον κορυφαίο ήχο στην κατηγορία του, ειδικά για τους δραστήριους ανθρώπους. 

Η εντυπωσιακή σχεδίαση του ηχείου τραβάει τα βλέμματα, το ίδιο εντυπωσιακός όμως είναι και ο ήχος που αποδίδει, παρά το μικρό του μέγεθος. Έτσι, όπου κι αν το χρησιμοποιούμε, το X100 μπορεί να ταιριάξει στις ανάγκες μας, καθώς διαθέτει σύνδεση Bluetooth®, μια μπαταρία με διάρκεια ζωής πέντε ώρες, αλλά και ενσωματωμένο μικρόφωνο για συνομιλίες μέσω κινητού τηλεφώνου.

Όπως δήλωσε σχετικά ο Μιχάλης Δρακάτος, Cluster Sales Manager της Logitech για Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ, «…σχεδιάσαμε το φορητό ηχείο Logitech X100 ώστε να προσφέρει μια εμπειρία εύκολης και άμεσης χρήσης. Είναι συμπαγές, οπότε μπορούμε να το έχουμε πάντα μαζί μας, ενώ αναπαράγει την αγαπημένη μας μουσική από οποιαδήποτε συσκευή που διαθέτει Bluetooth, κάτι που το κάνει ιδανικό σύντροφο για το ταξίδι». 

To ηχείο Logitech X100 κυκλοφορεί σε πέντε τολμηρά χρώματα που αναδεικνύουν το εντυπωσιακό του στυλ, όπως το κίτρινο, το πορτοκαλί, το γκρι, το κόκκινο και το πράσινο. Επίσης, ένα πρακτικό καλώδιο micro-USB κάνει πανεύκολη τη φόρτιση της ενσωματωμένης μπαταρίας ιόντων λιθίου, οπότε είναι πάντα έτοιμο να μας συνοδεύσει στην επόμενη εξόρμησή μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου