Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

Το Twitter δε θα επιτρέψει επεξεργασία των μηνυμάτων

Το Twitter δε θα επιτρέψει επεξεργασία των μηνυμάτων
Το Twitter, παρά την προς το αντίθετο φημολογία, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δώσει εργαλείο στους χρήστες του ώστε να κάνουν edit στα tweets τους. Σχεδόν ταυτόχρονα, το Facebook επιβεβαίωσε τον ερχομό βίντεο με διαφημίσεις στο news feed μας.

Η ιστορία με τη δυνατότητα editing των tweets ξεκίνησε από το διάσημο blogger Matthew Keys, ο οποίος έγραψε ότι -σύμφωνα με έγκυρες πηγές- θα μπορούμε σύντομα να διορθώνουμε το κείμενο που γράφουμε σε ένα tweet. Θα ήταν απόλυτα χρήσιμη αυτή η λειτουργία διότι πολλές φορές, πάνω στη βιασύνη ή στο θυμό, ξεφεύγουν ανοησίες. Παρόλα αυτά, οι ιθύνοντες του Twitter έσπευσαν να ενημερώσουν ότι η δημιουργία ενός τέτοιου εργαλείου δεν είναι στις προτεραιότητές τους.

Το Facebook από την άλλη, βρήκε άλλη μια κότα που γεννά χρυσά αυγά. Ο λόγος για την υπηρεσία Video Ads, η οποία θα αρχίσει να εφαρμόζεται δοκιμαστικά σε κάποιους λογαριασμούς και στη συνέχεια θα κλιμακωθεί. Πρόκειται για διαφημιστικά κλιπάκια που θα μπαίνουν στο news feed μας.

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι ενώ το διαφημιστικό βίντεο θα αρχίζει να παίζει αυτόματα, ο ήχος του δεν θα ακούγεται. Για να τον ακούσετε, πρέπει να κάνετε κλικ επάνω στο παράθυρο του βίντεο. 

Πηγή: thegang.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου