Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013

Νέα ψηφιακή μουσική υπηρεσία από το BBC

Νέα ψηφιακή μουσική υπηρεσία από το BBC
Τη νέα μουσική του υπηρεσία Playlister παρουσίασε το βρετανικό δίκτυο BBC, που επιτρέπει στους χρήστες της να αποθηκεύσουν τα αγαπημένα τους κομμάτια που παίζουν στο BBC δημιουργώντας προσωπικές λίστες.

Επιπλέον, οι φίλοι της μουσικής έχουν τη δυνατότητα να δέχονται μουσικές προτάσεις σχετικές με τις προτιμήσεις τους από τους αγαπημένους τους DJ και μουσικούς παραγωγούς του δικτύου.

Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη διαδικτυακά εντός των επομένων ημερών, τόσο σε σταθερούς υπολογιστές όσο και σε έξυπνα κινητά τηλέφωνα μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής.

Η νέα μουσική υπηρεσία παρέχεται σε συνεργασία με τις υπηρεσίες Spotify, YouTube και Deezer. Όπως ανακοινώθηκε, μέσω των τριών παραπάνω υπηρεσιών, οι χρήστες θα μπορούν να ακούν τα αγαπημένα τους μουσικά κομμάτια όποια στιγμή το επιθυμούν.

«Πρόκειται για μια καινοτομία, η οποία σχεδιάστηκε με αποκλειστικό γνώμονα τις ανάγκες του κοινού. Είμαστε περήφανοι για τη μουσική μας κληρονομιά. Εδώ και δεκαετίες, ανακαλύπτουμε έξυπνους τρόπους να προσφέρουμε ποιοτική μουσική στους ακροατές και τους τηλεθεατές του δικτύου μας» ανέφερε ο Τόνι Χολ, γενικός διευθυντής του BBC. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου