Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013

Παρουσιάζεται στη ΔΕΘ το Nexus 7

Παρουσιάζεται στη ΔΕΘ το Nexus 7
Το νέο tablet Nexus 7 της Google, κατασκευασμένο από την ASUS θα παρουσιαστεί πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην 78η ΔΕΘ. Η παρουσίαση έχει προγραμματιστεί για αύριο, στις 19.30.

Το νέο Google Nexus 7 by ASUS διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android Jelly Bean 4.3 και επεξεργαστή Quad-Core Qualcomm Snapdragon S4 Pro 8064 (1.50 GHz) για ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα και δυνατότητες εφαρμογών, ενώ η μείωση του βάρους του στα 290 γραμ. και του πάχους στα 8,65 mm το καθιστούν τον ιδανικό σύντροφο για την εργασία ή τη διασκέδαση παντού και κάθε στιγμή.

Με οθόνη 7’’ IPS Full HD (1920 x 1200), εμπρόσθια κάμερα 1.2 Mpixels και οπίσθια 5 Mpixels, το καινούργιο Nexus αναβαθμίζει πραγματικά την εμπειρία της εικόνας και ικανοποιεί, τόσο τους οπαδούς των παιχνιδιών και της φωτογραφίας, όσο και τους λάτρεις των ταινιών.

Παράλληλα, με Wi-Fi και σε σύνδεση με το Google Play store παρέχει πρόσβαση σε πλήθος εφαρμογών και παιχνιδιών, στο μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο και σε εκατοντάδες περιοδικά, ενώ υπάρχει διαθέσιμη και έκδοση 4G LTE για ταχύτατη πρόσβαση στο ίντερνετ.

Ακόμη, είναι το πρώτο tablet, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και εξασφαλίζει έως και 10 ώρες αυτονομία μπαταρίας.

Η ταμπλέτα Google Nexus 7 by ASUS θα είναι επίσημα διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από τις 20 Σεπτεμβρίου σε δίκτυα καταστημάτων και επιλεγμένα καταστήματα τεχνολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου