Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013

Δέκα φορές γρηγορότερο mobile internet

Δέκα φορές γρηγορότερο mobile internet
Μέχρι πριν ένα χρόνο, οι πολλαπλάσιες ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο, η χρήση προηγμένων multimedia εφαρμογών, όπως HD Streaming και HD Video-Conferencing, η αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων όπως μια ταινία HD σε 2-3 μόνο λεπτά, ήταν μάλλον σενάρια επιστημονικής φαντασίας. 

Πρώτη στην Ελλάδα η Cosmote, μίλησε για 4G το περασμένο καλοκαίρι, ενώ το «όνειρο θερινής νυκτός» έγινε πραγματικότητα λίγους μήνες αργότερα. Τον Δεκέμβριο, η Cosmote προχώρησε στην εμπορική διάθεση του κινητού ευρυζωνικού δικτύου της 4G τεχνολογίας LTE (Long Term Evolution) και οι συνδρομητές της απολαμβάνουν πρώτοι στην Ελλάδα την εμπειρία των ταχυτήτων 4G, τόσο μέσω κινητού όσο και μέσω κάθε συσκευής που να υποστηρίζει την πρόσβαση σε δίκτυο 4ης γενιάς.

Σήμερα, λίγους μόλις μήνες μετά, σχεδόν ο μισός πληθυσμός της χώρας έχει δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες τέταρτης γενιάς, καθώς η πληθυσμιακή κάλυψη του δικτύου 4G της Cosmote ανέρχεται σε 46%. Το δίκτυο 4G της Cosmote προσφέρει υπερδιπλάσια κάλυψη από άλλα δίκτυα και οι συνδρομητές Cosmote σε περισσότερες από 50 περιοχές σε όλη τη χώρα έχουν πλέον, τη δυνατότητα να απολαμβάνουν έως και 10 φορές γρηγορότερο Mobile Internet.Οι υπηρεσίες 4G είναι ήδη διαθέσιμες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, μεγάλες πόλεις της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, αλλά και πολλούς άλλους δημοφιλείς προορισμούς, ενώ η κάλυψη ανά περιοχή αποτυπώνεται στη νέα σελίδα 4G στο site της Cosmote: http://bit.ly/123Hh8S. Παράλληλα όλοι οι συνδρομητές της Cosmote με συσκευές 4G έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν εντελώς δωρεάν την πρόσβαση στο δίκτυο 4G έως τις 31/10/13.

Η COSMOTE, πάντα πρώτη, με διαφορά σε ό,τι αφορά την τεχνολογική εξέλιξη και ποιότητα του δικτύου της, μας προσφέρει την πραγματική εμπειρία 4G!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου