Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

To iRadio αναμένεται στο τέλος του 2013

To iRadio αναμένεται στο τέλος του 2013
Σε ένα παιχνίδι κορόνα-γράμματα έχει μετατραπεί η αναμενόμενη υπηρεσία μουσικής από την Apple, iRadio, μιας και από την μια υπάρχει έντονη φημολογία ότι θα έχουμε ανακοίνωση και διαθεσιμότητα της την άλλη δευτέρα στο WWDC 2013 και από την άλλη δημοσιεύματα σημερινά όπως αυτό του BussinessWeek αναφέρουν πως μάλλον θα είναι έτοιμη προς το τέλος του χρόνου.

Πιο συγκεκριμένα το BusinessWeek, αναφέρει σήμερα πως η Apple μετέφερε ανθρώπινο δυναμικό από το τμήμα που είναι υπεύθυνο για το iAd στο τμήμα που ασχολείται με την υπηρεσία μουσικής της Apple για να προλάβει να έχει έτοιμο το iRadio όχι για το WWDC 2013 αλλά για τον Σεπτέμβριο που λογικά αναμένουμε να δοθεί στο κοινό και το iOS 7. H συμβολή της ομάδας του iAd κρίθηκε απαραίτητη μιας και η Apple θέλει να δημιουργήσει και ένα νέο διαφημιστικό μοντέλο γύρω από αυτή την νέα της υπηρεσία. 

Έτσι και με βάση το παραπάνω δημοσίευμα καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως ναι ίσως η Apple να μας παρουσιάσει το iRadio στο WWDC 2o13 αλλά θα το κάνει διαθέσιμο το Σεπτέμβριο ενσωματώνοντας το ως μια έξτρα υπηρεσία στο iOS 7 που θα δοθεί στην κυκλοφορία.

Πηγή: greekapplenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου