Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013

Κυκλοφόρησε η τελική έκδοση των Microsoft Office 2013

Κυκλοφόρησε η τελική έκδοση των Microsoft Office 2013
Εδώ και λίγη ώρα είναι διαθέσιμη η τελική έκδοση των γνωστών Office 2013 της Microsoft για τα λειτουργικά συστήματα Windows 7 και Windows 8. Όπως σε κάθε έκδοση έτσι και σε αυτήν βρίσκουμε τις εφαρμογές Word, Excel, Powerpoint, Access, Publisher και Outlook.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε και η νέα συνδρομητική υπηρεσία Office 365, που δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση σε αυτές τις εφαρμογές, χωρίς να αγοράσετε εξαρχής το πακέτο, αλλά “νοικιάζοντας” το, δίνοντας ένα ποσό ετησίως.

Η συνδρομή για το Office 365 κοστίζει 99 ευρώ το χρόνο και περιλαμβάνει πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές του Office καθώς και 20GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου στο δίκτυο της εταιρίας, SkyDrive, αλλά και 60 λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας μέσω της υπηρεσίας του Skype, κάθε μήνα. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα εγκατάστασης των εφαρμογών μέχρι και σε πέντε διαφορετικούς υπολογιστές.

Για τους χρήστες που θέλουν να αγοράσουν τη νέα έκδοση, κυκλοφορούν τρία πακέτα. Το πρώτο είναι για οικιακή χρήση, με άδεια για έναν υπολογιστή, και κοστίζει 139 ευρώ, το δεύτερο για οικιακή χρήση και μικρές επιχειρήσεις (περιλαμβάνει και το Outlook), με κόστος 269 ευρώ και το τρίτο, που είναι είναι το Office Professional κοστίζει 539 ευρώ και περιλαμβάνει επιπλέον το Outlook, το Access και το Publisher.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου