Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012

To instagram επαναφέρει τους παλιούς όρους χρήσης .

Το Instagram επαναφέρει τους παλιούς όρους χρήσης
Μετά την κατακραυγή και τις έντονες αντιδράσεις από τους χρήστες του, το Instagram ανακοίνωσε την κατάργηση των «προσβλητικών» νέων όρων και την επαναφορά σε αυτούς που υπήρχαν από την αρχή λειτουργίας της υπηρεσίας.

Σε δηλώσεις του στο επίσημο blog της εταιρείας, ο Kevin Systrom, συνιδρυτής του Instagram, τόνισε πως «λαμβάνοντας υπόψιν τις αντιδράσεις των χρηστών μας, επαναφέρουμε τους όρους που αφορούν το διαφημιστικό τομέα σε αυτούς που ίσχυαν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της υπηρεσίας τον Οκτώβριο του 2010». Οι αναβαθμισμένοι όροι χρήσης έχουν ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας.

Η συγκεκριμένη κίνηση, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση, πως το Instagram θα σταματήσει να ασχολείται με την εισαγωγή διαφημίσεων. 

Οι κατά καιρούς τοποθετήσεις του Systrom κάνουν ξεκάθαρη τη διάθεση της εταιρίας να συνεχίσει την εξέλιξη νέων τρόπων διαφήμισης, που θα παρουσιαστούν στο κοινό όταν αναπτυχθούν πλήρως.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις του κόσμου, είναι σημαντικό να τονίσουμε πως κάποιες από τις αλλαγές που πρότεινε το Instagram αποτελούσαν σημαντικές βελτιώσεις για τη μεριά των χρηστών. 

Όπως για παράδειγμα το γεγονός, ότι οι διαφημιστές δεν θα είχαν τη δυνατότητα να ενσωματώσουν το λογότυπο τους στις φωτογραφίες του κοινού και να τις χρησιμοποιήσουν σαν διαφήμιση. Αυτό δίνει την αίσθηση ότι οι σημερινές αλλαγές ίσως να είναι και χειρότερες από τις προηγούμενες για τους χρήστες.

Μέχρι, το Instagram να δημιουργήσει και να παρουσιάσει τις νέες διαφημιστικές υπηρεσίες που αναπτύσσει, ο τομέας των διαφημίσεων στους όρους χρήσης θα παραμείνει όπως ακριβώς ήταν μέχρι σήμερα. Η τελευταία αναβάθμιση των όρων θα μπει σε ισχύ στις 19 Ιανουαρίου του νέου έτους.

1 σχόλιο:

  1. Χρόνια Χαρούμενα πολύχρωμα και δημιουργικά Φίλε μου Εύχομαι σε όλο τον κόσμο και σε Εσένα προσωπικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή