Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2012

Κυκλοφόρησε ο firefox 15 για υπολογιστές .

Κυκλοφόρησε ο Firefox 15 για υπολογιστές
H Mozilla κυκλοφόρησε σήμερα την έκδοση 15 του Firefox για προσωπικούς υπολογιστές. Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά του browser είναι η δυνατότητα αναβάθμισης στο background, όπως συμβαίνει και με τον Chrome. 

Έτσι οι νέες εκδόσεις λαμβάνονται και εγκαθίστανται από τον Firefox στο παρασκήνιο, ενώ η μετάβαση στην νέα έκδοση γίνεται την επόμενη φορά που οι χρήστες ανοίγουν τον browser.

Σημαντικό γεγονός επίσης είναι η διόρθωση του memory leak που παρουσίαζε ο ίδιος ο browser καθώς και αρκετά add-on του. Η χρήση της μνήμης βέβαια αυξάνεται ανάλογα με τον αριθμό των tabs που ανοίγει ο χρήστης, αλλά με το κλείσιμό τους επανέρχεται σε φυσιολογικά πλαίσια, αντίθετα με τις προηγούμενες εκδόσεις.

Η νέα αναβάθμιση προσφέρει ακόμα την δυνατότητα ανάγνωσης αρχείων PDF μέσω ενσωματωμένου reader, βελτιωμένη υποστήριξη WebGL και υποστήριξη του πρωτοκόλλου SPDY networking protocol v3.

Μπορείτε να κατεβάσετε την νέα έκδοση για Windows, Mac ή Linux στο mozilla.org ενώ η Android έκδοση θα είναι διαθέσιμη σύντομα στο Play Store.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου