Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011

Αναμένετε το Flash για Ice Cream Sandwich .Παρόλο που η Adobe αποφάσισε να "κόψει" τελείως το Flash από τις mobileσυσκευές, η εταιρεία αποφάσισε να κάνει το media friendly πρότυπο συμβατό με το Samsung Galaxy Nexus, το οποίο επί του παρόντος αποτελεί το μοναδικό ICS κινητό.
Ένας εκπρόσωπος της Google τόνισε πως το Flash δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει για ICS, οπότε εξ όσων γνωρίζουμε, η Adobe θα υποστηρίζει το Flash για ICS.
Δεν υπάρχει ακόμα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την έκδοση του Flash, παρόλα αυτά, αλλά μπορούμε να φανταστούμε πως η Adobe θα ασχοληθεί εντατικά με το θέμα αυτό, ιδίως αφού αναμένουμε μια πληθώρα από ICSσυσκευές να κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες.
Η έλλειψη υποστήριξης Flash δεν διέφυγε της προσοχής πολλών reviewersστην περίπτωση του Samsung Galaxy Nexus. Μάλιστα, στην αρχή ήταν αρκετά ενοχλητικό για κάποιους το να μην μπορούν ακόμα και να κατεβάσουν το plug-in από το Android Market. Σε κάθε περίπτωση όμως, παρόλο που αποκαλύφτηκε η απουσία της συμβατότητας με το Flash, δεν σημαίνει πως η συνολική εμπειρία του web browsing σταμάτησε να είναι εντυπωσιακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου