Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

Mειώνονται οι χρήστες του coogle +.

Μειώνονται οι χρήστες του Google+
Μείωση της κίνησης των χρηστών που φτάνει και το 60% γνωρίζει το νέο κοινωνικό δίκτυο Google+. Η Google έδωσε πλήρη πρόσβαση σε όλους τους χρήστες στη νέα της υπηρεσία στις 20 Σεπτεμβρίου, καθώς μέχρι τότε μόνο με πρόσκληση μπορούσε κάποιος να γίνει μέλος στο δίκτυο της. 

Την ημέρα εκείνη, που έδωσε πλήρη πρόσβαση σε όλους, γνώρισε μια αύξηση στην κίνηση της τάξης του 1200%! Έτσι αν και η μείωση που παρατηρείται είναι σημαντική, το ποσοστό των νέων χρηστών δεν μειώθηκε σε σχέση με την αύξηση που παρατηρήθηκε τότε.

Το αντίπαλο δέος, το Facebook μετράει 800 εκατ. ενεργούς χρήστες, ενώ ο αντίστοιχος αριθμός για το Google+ είναι περίπου 50 εκατ. 

Η εταιρία αναλύσεων για την κίνηση σε ιστοσελίδες, Chitika, δημοσίευσε μια αναφορά στην οποία προσπαθεί να εξηγήσει τους λόγους της μειωμένης κίνησης στο δίκτυο Google+.

«Πιθανότατα, εάν η Google μπορούσε να επιταχύνει την ταχύτητα με την οποία οι καινοτομίες εμφανίζονται στο κοινωνικό της δίκτυο, θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το αντίπαλο Facebook», σημειώνεται στην αναφορά. Και καταλήγει: «Διαφορετικά, δεδομένης της επιρροής και της φήμης του Facebook, το Google+ δεν έχει καμία τύχη».

1 σχόλιο:

  1. Κι άγγελο ακόμη αν -ε-δω δε φέρνει στη μορφή σου, χαρώ τα τα ματάκια σου και τη γλυκιά φωνή σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή