Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011

Ανοιξε το iCloud.comΤο νέο site απλά περιλαμβάνει την επιλογή να κάνετε login με το Apple IDκαι το password σας, εμφανίζοντας ακόλουθα το μήνυμα "To set up iCloud,go to iOS 5 Settings or OS X Lion System Preferences " – αυτό σημαίνει, βέβαια, πως όσοι δεν έχουν πρόσβαση στο iOS 5 δεν θα μπορούν ακόμα να εισέλθουν σε αυτό (επομένως η πρόσβαση ισχύει μόνο στην περίπτωση της Γερμανίας).
Η νέα υπηρεσία σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε βίντεο, φωτογραφίες και ημερολόγια στο cloud (πρόκειται για μια…φάρμα από servers στις ΗΠΑ) και να αποκτάτε πρόσβαση σε αυτά από κάποια άλλη συσκευή.
Περιμένουμε με ανυπομονησία την κυκλοφορία του νέου iOS 5 από την Appleγια το iPhone 4 και το 3GS, την τρίτη και τέταρτη γενιά iPod touch και τις δύο εκδόσεις του iPad.
Θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να συνδέσετε τη συσκευή σας σε ένα PC ή Macκαι να εκκινήσετε το iTunes για να λάβετε το ενημερωμένο software, αλλά αφότου το iOS 5 βρίσκεται στη συσκευή σας, θα μπορείτε να λάβετε τις νέες ενημερώσεις μέσω του…αέρα.
Η Apple έχει ήδη αποκαλύψει το iTunes 10.5, το οποίο προσφέρει πρόσβαση στο iTunes στο cloud, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε όλη τη μουσική σας, τα TV shows και τις εφαρμογές που έχετε αγοράσει, καθιστώντας τα διαθέσιμα για να τα ξανακεταβάσετε σε άλλες Apple συσκευές χωρίς εξτρά κόστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου